top of page

20 NİSAN KOÇ TUTULMASI YORUMU


Tutulma eksenine girmiş bulunuyoruz etki süresi olarak yıla yayılacak tesirleri içeriyor.

Mevcut yaşantında hali hazırda neyi mücadelesini veriyorsan kendi içindeki hesaplaşmanın artık dışarıya yansıyacağını ,özgürlüğün ve sıradışı fikirlerin hayata geçirilimesi ile ilgili olarak bizatihi akış söz konusu.söz konusu akış nereye yönlendirileceği noktasında zorluk yaratacaktır.

Şu dönemde kimimiz tutunduğu alışkanlıklarını değiştirirken kimimiz elindekilere daha bir tutunma eğilimi içerisine girebilir.

Hayatın senin için açtığı yoldan ilerlemen için öncelikli olarak şu zamana kadar neyin mücadelesini verdiysen o verdiğin mücadelenin artık sonuna gelmiş bulunuyorsun.

Savunduğun ve hayata geçirmek istediklerinde alelacele davranmak ve konuların tıpkı bir saman alevi gibi büyüyerek bambaşka boyutlara taşınabileceğini de işaret ediyor.Ay-mars karşılıklı ağırmasına binayen daha kavgacı ve korumacı olma haline girebileceğimizi işaret ediyor.

Pire için yorgan yakmak deyimi yerindeyse kullanılabilir.

29 dereceye eşlik edecek olan jupiter dokunduğu noktaları pervasızca büyütme eğilimine gidecektir.Hak,hukuk,adalet temalarının ön plana çıkışı hatta haddi aşan davranışların hüsranla da sonuçlanabileceğini ifade ediyor.Konu esasen içinde biriktirdiğin ve tuttuklarının dışarıya atılışı ile ilgili.

Denedim olmadı değil…Kendi hakkıma girmekten vazgeçiyorum...

Konuya Venüs ikizler yerleşkesi farklı çözüm yollarının mevcut olduğunu ve gerek sağ duyulu,gerek metaryelist bir şekilde gerekse etkin iletişimin kurulabileceğini -ki Venüs Merkür karşılıklı ağırlaması var-,yeni çözüm yolları var olduğunu kendi hakkına girmemen gerektiğini anlatırken,yeni anlaşmalar ve akitleri beraberinde getirebileceğini de işaret ediyor.

O kedi buraya gelecek(pluto kova)

Ay düğümlerine pluto karesi devam ediyor.

Değişmeye ve dönüşmeye direnç gösterilen aslan-kova/boğa-akrep alanlarında ciddi radikal değişikliklerin ortaya çıkacağını adeta yeni bir düzen ,yeni bir yaşam,yeni sen,yeni kaynaklar,yeni özdeğer bilinci… gibi yaşam yönünde yeni bir çizgi çizdirecek olan olayların yaşanacağını işaret ediyor.

Hem bireysel hem de kitlesel olarak zorlandığımız bir çok konuyla zaruri olarak yüzleşeceğimizi de işaret ediyor.Gemim yürüsün devran dönsün zamanı bitti.Enerjisinden en iyi şekilde faydalanmak istiyorsanız toplum içine inip ,bireysel sorumluluklarınızı ve haklarınızı iyi bilerek ,farklı grupların arasında dezavantajlı kişi veya kişilere gerekli desteği sunarak konuyu çözmeniz isteniyor.

Genel perspektiften etki bu şekildeyken herkes bireysel doğum haritası kapsamında nasibini alacaktır.

 

Oğuzhan Aslankurt

 

65 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page